Жилищна сграда Moderna

MODERNA е проект с ясно изразена индивидуалност и визия. Името на проекта носи послание и дава заявка за модерния облик и архитектура на сградата. MODERNA притежава своите отличителни екстериорни решения, които й придават естетика и усещане за лукс. В хармония с ритъма на времето, Вашият нов дом Ви приветства в една здравословна и комфортна среда.

Сградата се състои от 4 етажа и приютява 32 апартамента, разпределени по 8 на етаж и 2 търговски помещения. Атрактивната фасада на MODERNA е реализирана чрез висококачествен еталбонд и клинкерни облицовъчни плочи върху партерното ниво, които придават на елегантния й облик динамика и завършеност. Придвижването по етажите се осъществява чрез електрически асансьор на ORONA, снабден с под от естествен камък, LED осветление, декоративни стени, хромирани дръжки, голямо огледало и стилна бутониера. За уюта на вашето обитаване сме осигурили термопомпи тип Split-система за отопление и охлаждане, както и немска дограма с оптимален коефициент на топлопреминаване и троен стъклопакет. Ефективния топлоизолационен пакет осигурява високи показатели на енергийна ефективност.

Луксозният почерк на фоайето съчетава функционалност и елегантност. Хармоничната атмосфера се подсилва от декоративното скрито осветление и облицовъчните елементи по стените. Допълнителен акцент и мекота на пространството придават персонализираният стенен часовник от естествени материали, интериорното озеленяване, обемните надписи за обозначение на етажите и архитектурните детайли в рамките на зоната на асансьора.

Premium изпълнение
ЖСП СТИЛ създава и предлага на своите клиенти изключителни сгради от висок клас, в които влагаме единствено и само изпитани и утвърдени във времето материали. В продължение на над 30 години създаваме идеалната среда за обитаване, работа, забавление и почивка. През всичките тези години сме придобили необходимия опит, за да предложим стойностен продукт, който да отговаря на критериите за функционалност, комфорт, качество и визия.

Локация: гр.Шумен, ул. „Генерал Скобелев“ 40
Предназначение: Жилищна сграда
Роля в проекта: Инвеститор и главен изпълнител
Площ: 2 929,32 м2
Етап на готовност: Груб строеж

Сподели facebook linkedin

Запитване

0896 61 19 11

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни! Попълнете формата за контакт на кирилица.