За компанията

Кои сме ние

Историята на “ЖСП СТИЛ” започва през 1991 г. в гр. Шумен. Компанията е основана от Стефан Стефанов, Жана Маркова и Петър Янков и има дългогодишен опит в строителството на сгради и съоръжения. Фирмата разполага с два офиса на територията на страната (в София и Шумен) и с над 100 служители. За нас е огромно щастие, че вече над 30-години успяваме да оправдаем очакванията на нашите клиенти. Настоящият управленски състав на “ЖСП СТИЛ”, както и целия екип от специалисти в компанията, отговарят на всички предизвикателства в силно конкурентния и динамичен сектор.
От 1997 г. до днес компанията се занимава и с инвестиционна дейност. Основният фокус е върху изграждането на модерни жилищни сгради и използването на висок клас строителни материали.
През 2000 г. ние стъпваме и на европейския строителен пазар в Германия. До днес, в района на град Мюнхен са издигнати 15 сгради.
Благодарение на богатия опит, успешното управление и лоялността към нашите клиенти, ние се утвърдихме като стабилен партньор. През всички тези години, в които работим усилено, успяхме да реализираме и редица проекти с регионално значение.

Какво да очаквате от нашите проекти

Стремим се да изградим сгради с дух и идентичност, отличаващи се със съвременна архитектура. Независимо от конкретното си предназначение, те изпълняват своята основна цел – да внасят спокойствие и удовлетвореност в нашите клиенти. Високото качество на влаганите материали допринася за завършения вид и вписването на проектите ни в градската среда. Качествени, функционални и със стил.

Разгледай нашите проекти

Как го постигаме

• Ние, в ЖСП СТИЛ, знаем, че всеки проект изисква максимални усилия и професионализъм от екипа. Нашите служители са най-ценният актив на компанията. Благодарение на уменията и упорития труд на екипа ни изграждаме устойчиви, комфортни и функционални жилищни площи;
• Оптимизираме процесите и създаваме ясна организационна структура, за да съкратим срока за изпълнение на проектите ни;
• Разполагаме със собствени кофражи, машини, съоръжения и кулови кранове за монолитно строителство, което ни позволява да проявим повече гъвкавост и по-добро планиране;
• Основно правило за нас е да бъдем лоялни и коректни с нашите клиенти.

Социална отговорност

Нашата цел е да създадем една по-зелена, по-екологична и интелигентно-функционираща среда, като използваме практики за минимизиране на неблагоприятните процеси върху околната среда.
Усилията ни в тази област са насочени в посока облагородяване на градската среда, опазване и възстановяване на естествено зеленото пространство около нашите сгради, разделно изхвърляне на отпадъците и внедряване на все повече озеленяване в рамките на жилищните и офис площи.
Работим и за намаляване на въглеродния отпечатък от нашата дейност, като в изпълнените от нас проекти успяваме да повишим енергийната ефективност и да намалим разхода на електроенергия.

Сертификати

Сертификати
Сертификати
Сертификати