Жилищна сграда SYN3RGY
Свободни: 3 Апартаменти | 0 Ателиета | 0 Гаражи | 1 Паркоместа

Жилищна сграда SYN3RGY

Сграда SYN3RGY в София има изцяло жилищна функция. Разположена на метри от улица „Черковна“, тя е проектирана да бъде част от градския живот в развиващ се и перспективен район в столицата. Архитектурата на сградата е съвременна и функционална, с изчистени линии и правилни форми. Използвани са материали и системи, които да ѝ придадат собствена идентичност. С внимание към всеки един детайл, SYN3RGY съчетава три основни елемента - качествено строителство, уют и отговорност в създаването на дом за Вас.

Локация: гр.София, ул. Христаки Павлович 9

Роля в проекта: Главен изпълнител

Площ: 3 840,60 м2

Етап на готовност: Акт Образец 14

Планирано въвеждане в експлоатация: 2024 г.

Сподели: facebook linkedin

Жилищна сграда SYN3RGY

Филтър

Имот Тип Етаж Площ с об. части Площ без об. части Изложение Статус Цена Акция

Локация

Централното, но същевременно, тихо и спокойно местоположение на сградата е основен приоритет за собствениците в SYN3RGY. На пешеходно разстояние можете да намерите училища, детски градини, парк, магазини, търговски центрове и лечебни заведения. Близостта до метростанция „Хаджи Димитър“ осигурява бърз достъп до централната част на града.

към навигация east

Жилищна сграда SYN3RGY
Жилищна сграда SYN3RGY

Качество на строителството

Стени

Фасадни и преградни стени от керамични тухли с вертикални кухини.

Дограма

• Прозоречни системи и дограми на водещи световни производители.
• PVC дограма REHAU Synego с 7 камерна каса, троен стъклопакет и коефициент на топлопреминаване 0,94 W/m²K.
• Премиум отваряема алуминиева система на Reynaers Aluminium с прекъснат термичен мост и най-добри топлоизолационни показатели за окачена фасада.

Разбери повече east

Окачена фасада

Окачената фасада, изпълнена с прозоречни системи на Reynaers Aluminium са идеално решение за енергийноефективни сгради като SYN3RGY, комбинирайки максимален достъп до слънчева светлина, оптимално представяне и ниво на сигурност без компромиси. Прозоречните системи се отличават със своя интересен дизайн на рамката и впечатляващи възможности. Фасадното решение съчетава елементите по такъв начин, че всеки прозорец от пода до тавана да изглежда ултрамодерен и елегантен. Фасадата на сградата е облицована с бонд в цвят графит и HPL плоскости.
Жилищна сграда SYN3RGY

Отопление

SYN3RGY е снабдена с централно топлоснабдяване /ТЕЦ/ и дистанционни топломери за отчитане.
Жилищна сграда SYN3RGY

Шумоизолация

Използван е най-ефективният детайл за ограничаване на ударния шум чрез монтиране на шумоизолационна мембрана на SAINT GOBAIN по подовете на жилищата, намаляваща вибрациите при ходене.
Жилищна сграда SYN3RGY

Висок клас асансьори


Асансьор от последно поколение на KONE за средновисоки жилищни сгради. С вградена свързаност, подобрен поток от хора и вдъхновяващо изживяване на пътниците, той предефинира какво може да бъде един асансьор. Асансьор, който спестява енергия и намалява въглеродния отпечатък на сградата, без машинно отделение, който предлага екоефективно повдигане, високоефективно регенеративно задвижване, дълготрайно LED осветление и енергоспестяваща работа в режим на готовност. Пътнически асансьор KONE с модерно безредукторно оборудване:
•  Безупречен комфорт на движение, тръгване и спиране;
•  Автоматични врати на кабината и етажите;
• Автоматично изключване на асансьора, когато не се използва;
•  Нисък разход на електроенергия;
•  Звукова сигнализация в кабината;
• Високо ниво на оборудване на кабината с огледало и LED осветление.
Жилищна сграда SYN3RGY

Входни врати

Входни блиндирани врати са от висок клас със стабилна и сигурна конструкция на вратата, декоративни MDF плоскости с дървесен декор, 3D регулируеми панти и алуминиев обкантващ профил с EPDM уплътнение вградено в крилото.
• Входни блиндирани врати от висок клас;
• Стабилна и сигурна метална конструкция на вратата;
• Пълнеж от минерална вата за шумо- и топлоизолация;
• Декоративни MDF плоскости с дървесен декор;
• Брава с 5 ключа;
Протокол от изпитване на устойчивост срещу разбиване - 4-ти клас;
• 3D регулируеми панти;
Алуминиев обкантващ профил с EPDM уплътнение вградено в крилото.
Жилищна сграда SYN3RGY

Фоайе

Фоайето и коридорите на сградата имат модерен, бутиков облик. Фоайето е изпълнено по допълнителен интериорен проект и съчетава различни материали – едроразмерен гранитогрес, гранит, дърво. За комфорта на обитателите в сградата се поставят табели с номерацията на етажите, огледала, декоративно осветление, информационно табло и други архитектурни елементи от интериорния проект на фоайето.
Жилищна сграда SYN3RGY
Жилищна сграда SYN3RGY
Просторни и
уютни апартаменти
Ние вярваме, че сграда, разположена в близост до центъра, не означава компромис с пространството и големината на стаите във Вашето жилище. Ето затова SYN3RGY предлага апартаменти, съобразени със съвременните изисквания на клиента. Те са място за почивка или семейни занимания, осигуряващи високо ниво на комфорт. 
Може да направите своя избор между двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти или мезонети с квадратура от 62 м2 до 170 м2 . Архитектурното решение за използване на окачена фасада допринася за пропускането на допълнително количество светлина в жилищата. Високото ниво на осветеност в SYN3RGY допълнително подсилва усещането за удобство и простор в помещенията.

Инфраструктура и улична мрежа

Очаквайте много скоро подобряване на пътната инфраструктура и създаване на асфалтиран достъп по ул. „Христаки Павлович“. Предстои подмяна на уличната водопроводна, канализационна и топлопреносна мрежа.

Жилищна сграда SYN3RGY
Жилищна сграда SYN3RGY

Озеленяване и прилежаща среда

В дворното пространство на сграда SYN3RGY се предвижда място за отдих и общуване извън дома. Комплексът предоставя и чудесни възможности за отглеждането на деца. Поддръжката на тревните площи и засаждането на дървета ще гарантира по-екологичната среда за живеене. 
За създаването на зелена и привлекателна среда на живот спомагат фасадното парково осветление и допълнителните растения, предвидени за откритите тераси на сградата. Високият процент на зелената площ е основно средство за постигане по-чист въздух и увеличаване комфорта на обитаване.

Галерия

Запитване

0898 519 094

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни! Попълнете формата за контакт на кирилица.