За компанията

Кои сме ние

Историята на ЖСП СТИЛ започва през 1991 г в гр. Шумен с основаването на компанията от Стефан Стефанов, Жана Маркова и Петър Янков. Компанията има дългогодишен опит в строителството на сгради и съоръжения. С два офиса на територията на страната в София и Шумен и с над 100 служители вече над 30-години успяваме да оправдаем очакванията на нашите клиенти. Настоящият управленски състав на ЖСП СТИЛ, подкрепян от целия екип от специалисти в компанията, отговарят на всички предизвикателства в силно конкурентния и динамичен сектор.

От 1997 г. до днес компанията се занимава и с инвестиционна дейност като фокусът е върху изграждането на модерни жилищни сгради и използването на висок клас строителни материали.

През 2000 г. ЖСП СТИЛ стъпва и на европейския строителен пазар в Германия. До днес са издигнати 15 сгради в района на столицата Мюнхен.

Благодарение на богатия опит, успешното управление и лоялността към нашите клиенти, се утвърдихме като стабилен партньор. През изминалите години успяхме да реализираме редица проекти и с регионално значение.

Какво да очаквате от нашите проекти

Стремим се да изградим сгради с дух и идентичност, отличаващи се със съвременна архитектура. Независимо от конкретно си предназначение, те изпълняват своята основна цел – да внасят спокойствие и удовлетвореност у нашите клиенти. Високото качеството на влаганите материали допринася за завършения вид и вписването на проектите ни в градската среда. Качествени, функционални, със стил.

Разгледай нашите проекти

Как го постигаме

• Ние в ЖСП СТИЛ знаем, че всеки проект изисква максимални усилия и професионализъм от екипа. Нашите служители са най-ценния актив на компанията и благодарение на уменията и упорития труд на целия екип изграждаме устойчиви, комфортни и функционални жилищни площи

• Оптимизираме процесите и създаваме ясна организационна структура, за да съкратим срока на изпълнение на проектите ни • Разполагаме със собствени кофражи, машини, съоръжения и кулови кранове за монолитно строителство, позволяващо ни по-добро планиране и гъвкавост

• Основно правило за нас е да бъдем лоялни и коректни с нашите клиенти

Социална отговорност

Нашата цел е да създадем една по-зелена, по-екологична и интелигентно функционираща среда, като използваме практики за минимизиране на неблагоприятните процеси върху околната среда. Усилията ни в тази област са насочени в посока облагородяване на градската среда, опазване и възстановяване на естествено зеленото пространство около нашите сгради, разделно изхвърляне на отпадъците, внедряване на все повече озеленяване в рамките на жилищните и офис площи. Работим и за намаляване на въглеродния отпечатък от нашата дейност, като повишаваме енергийната ефективност и намаляваме разхода на електроенергия на изпълнените от нас проекти.

Сертификати

Сертификати
Сертификати
Сертификати