Жилищна сграда

Жилищна сграда с 27 апартамента и 4 магазина, ситуирана в тих и спокоен квартал на гр. София, далеч от шумната централна част на столицата. Непосредствената близост до детска градина и училище е перфектната предпоставка за спокоен живот на млади семейства с деца. Районът предлага удобна връзка към обществения транспорт и метростанцията в района. Сградата е проектирана според най-новите тенденции в строителството. Използвани са висококачествени материали и съвременни технологии.

Входът на сградата е отделен от входа за търговските обекти, с осигурен контрол на достъпа на входната врата. Фоайето е с вградено LED осветление, с възможност за избор между ръчен и автоматичен режим. Всички подови настилки по общите части на сградата са от мрамор и гранитогрес.

Поставена е немска PVC дограма с петкамерен профил Trocal и троен стъклопакет. Всички врати към апартаментите са блиндирани, доставени и монтирани от Solid 55. С цел осигуряването на комфорт на собствениците, на големи открити тераси са монтирани метални слънцезащитни перголи, които са покрити с плътен поликарбонат.

В сутерена са обособени достатъчен брой отделни гаражни клетки за всички жилищни обекти, всяка от които с гаражна врата Hörmann. С цел предпазване от атмосферно влияние, рампата към сутерена е покрита. Озеленяването около сградата допринася за завършването на цялостната визия на сградата и създава усещане за уют и спокойствие на живущите.


Локация: гр.София, ул. 5038
Предназначение: Жилищна сграда
Роля в проекта: Инвеститор и главен изпълнител
Площ: 3 823,75 м2
Етап на готовност: Удостоверение за въвеждане в експлоатация

Сподели facebook linkedin