Мултифункционална спортна площадка

Новопостроената спортна площадка съчетава няколко вида спорт - мини футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт и бадминтон. Достъпът до площадката е чрез алея, с ширина 2,00 м, и настилка от щампован бетон с два вида щампи. Контурите на алеята са обкантени с 20 см. ивици, имитация на настилка от павета, а останалата част е решена с щампа, имитираща плочопътека.

Мултифункционалната площадка е с размери 20,00/40,00 м и е с ярка трислойна акрилна настилка, с гумена подложка, с основа от армиран шлайфан бетон. Площадката е обезопасена, чрез изграждане на специална оградна система, изработена от галванизирана стоманена тел.

Спортната площадка разполага с 10 пейки, които са пригодени и за хора с увреждания - височина на седалките е 50 см, а височина на подлакътниците е 70 см. Има и 6 бр. кошчета за смет.

Изградена е подходяща осветителна енергоспестяваща инсталация с LED прожектори.

Очаква се да се превърне в мултифункционалната спортна площадка в с. Наум, която значително да подобри достъпа до спорт на населението и да осигури възможности за активни занимания и отдих на открито.


Локация: с. Наум
Предназначение: Благоустрояване и спорт
Роля в проекта: Главен изпълнител
Площ: 1 890,00 м2
Етап на готовност: Удостоверение за въвеждане в експлоатация

Сподели facebook linkedin