Жилищна сграда ETERNA

Жилищна сграда с 28 апартамента, с озеленени дворчета към обектите на партерния етаж. Архитектурата на сградата е класическа, с големи и просторни тераси, както и декоративни фасадни елементи, които допринасят за стилното излъчване на цялостния проект. Обектът се намира в тихата част на престижен централен жилищен район в гр.София.

В процеса на строителство са вложени изцяло сертифицирани материали, положен е 12- сантиметров топлоизолационен пакет с високи технологични показатели, завършен със силикатна фасадна мазилка. Поставена е покривна хидроизолация, както и допълнителна хидроизолация на балконите и терасите. Настилките във всички общи части на сградата са направени от мрамор, а при откритите пространства от мразоустойчив гранитогрес. За комфорта между градската среда и обитаемата част се грижи прозоречна система от PVC с 7-камерен профил REHAU Synego, с конструктивна ширина на профила 80 мм, топлоизолация Uw до 0,65 W/m²K и троен стъклопакет.

Монтиран е електрически асансьор на испанския производител „ORONA“, снабден с: мраморен под, LED осветление, декоративни стени, хромирани дръжки, голямо огледало и елегантна бутониера. Входната врата на сградата и всички врати към апартаментите са закупени и монтирани от SOLID 55. Външнията парапет по балконите и терасите е стъклен, като за видимата част е използвано ламинирано стъкло - триплекс.

Гаражите на партерния етаж са с автоматични секционни гаражни врати в цвят по RAL. А с цел осигуряване комфорта на живущите по време на студените месеци, рампата към подземните гаражи е изпълнена с подгряване, с вграден датчик за температура и влага. В сутерена на сградата се помещават още просторни гаражи, отделени с гаражни врати, разграфени паркоместа, както и 8 бр. двойни паркинг платформи с дистанционно управление.

Фоайето на сградата е по дизайнерски проект и впечатлява с изискана визия. Има вградено LED осветление със сензор, декоративни стенни пана, голямо огледало, мраморен под и интериорна мазилка.

Озеленяването около сградата включва затревяване, висока и ниска дървесна растителност, кашпи с увивни растения. Така входът на сградата е завършващият елемент към цялостната визия на проекта.

Локация: гр.София, ул. „593“ №3
Предназначение: Жилищна сграда
Роля в проекта: Главен изпълнител
Площ: 3 587,97 м2
Етап на готовност: Удостоверение за въвеждане в експлоатация

Сподели facebook linkedin