Жилищна сграда

Обектът представлява многофамилна жилищна сграда, намираща се на ул. “Михаил Сарафов” №6, в кв. Сухата река, гр. София. Сградата е разположена на тихо място с много въздух, околно пространство и свободни места за паркиране около нея. В непосредствена близост има метростанция, множество спирки на градски транспорт, училище и детски градини.

Визията на сградата е елегантна, фасадата е разчупена, с три последни етажа, които са терасовидно разположени. Архитектурни арки обкантват деликатно част от прозорците. Парапетите по всички балкони и тераси са от ковано желязо, а откритите пространства са покрити с метални перголи.

В сградата има 26 апартамента и три търговски обекта, намиращи се на партерно ниво. Апартаментите са с различна площ, функционалната схема е подобна, но с всеки етаж конфигурацията на обектите се променя. Това дава възможност за голяма свобода при избора на подходящо жилище.

Конструкцията на сградата е монолитна, а фасадните ѝ вътрешните преградни стени са изпълнени от зидария - с тухли “Porotherm” на австрийския производител Wienerberger. Фасадата е изпълнена с 12 см топлоизолация на “Austrotherm” и силикатна фасадна мазилка “Baumit”.

Във всички общи части е положена каменна настилка от тъмен гранит, парапетът в стълбищната клетка и вратите към апартаментите са съобразени с цвета на пода.

В обекта е монтиран електрически асансьор IZAMET - с уютен интериор, каменен под и голямо огледало.

Входът към подземните гаражи е чрез рампа, покрита с метална конструкция и поликарбонат. За ограничаване на достъпа към имота е изградена бариера към задния двор на сградата. На всички гаражи са монтирани автоматични гаражни врати – Hörmann.


Локация: гр.София, ул. „Михаил Сарафов“ №6
Предназначение: Жилищна сграда
Роля в проекта: Инвеститор и Главен изпълнител
Площ: 3 562,21 м2
Етап на готовност: Удостоверение за въвеждане в експлоатация

Сподели facebook linkedin